Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.
Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar newpart@live.nl  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouren en wet kopen op afstand

   Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen* om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag ná aflevering, onder de volgende voorwaarden:

■    De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail aan newpart@live.nl te worden    gemeld en die binnen de gestelde termijn van 14 kalenderdagen worden geretourneerd.

■    De retour gezonden artikelen dienen indien mogelijk in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd verstuurd, NewPart / wandelstok-wandelstokken.nl  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte poststukken!)  te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur bedrag.     U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

■    Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door NewPart / wandelstok-wandelstokken.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.

■    Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 kalenderdagen aan u terugbetaald, ingaand op de dag van uw retour.

■   Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal NewPart / wandelstok-wandelstokken.nl zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt NewPart / wandelstok-wandelstokken.nl de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product heeft besteld.

Uitzonderingen retourneren


Een product / producten kan / kunnen niet geruild of geretourneerd worden indien:

         ■   Product(en) beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.

    ■   Product(en) op verzoek gegraveerd is / zijn.

    ■   Product(en) op speciaal verzoek op maat gemaakt is / zijn.

    ■   Product(en) op maat gemaakt is / zijn.

 

 

Identiteit ondernemer

NewPart / wandelstok-wandelstokken.nl

Hammerweg 21
7681 EH Vroomshoop

newpart@live.nl

Tel  0546-642398
KVK   08159810
BTW  NL087170772B01

 

Modelformulier herroepingsrecht
Naam Klant: __________________________________

Adres Klant:___________________________________

Postcode en Woonplaats Klant: ________________________________________________


Datum: ______________


Betreft: herroeping koop op afstand


Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van onderstaand(e) product(en) herroep:
 

Omschrijving artikelartikelnummer*aankoopprijsdatum ontvangstreden van retour**
     
     
     
     
     


* indien van toepassing
** niet verplichtHet rekeningnummer waarop terugbetaling kan plaatsvinden is: __IBAN_______________________________
(Dit rekeningnummer dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer dat bij uw bestelling is gebruikt)

Handtekening klant (alleen indien dit formulier per post wordt ingediend)
__________________________________________U, als consument, hebt het recht de overeenkomst ongedaan te maken/te herroepen binnen 14 dagen na ontvangst van het geleverde product. Dit formulier kunt u sturen naar newpart@live.nl of per post sturen naar onderstaand adres. Wij verzoeken u om de te retourneren goederen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren aan:

NewPart / wandelstok-wandelstokken.nl
Hammerweg 21
7681 EH Vroomshoop

© 2019 - 2024 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel