100 % CARBON WANDELSTOK belastbaar 200 kg.

Artikelnummer: indes 0008
Artikel 2 van 7
€ 198,95 (inclusief btw)

LEVERTIJD 2 - 7 WERKDAGEN
s' Wereld lichtste wandelstok, geschikt voor personen tot  200 kg Canes for walking with silicone handgrips

WANDELSTOK GEMAAKT VAN KOOLSTOF DE LICHTSTE TER WERELD, MODERN EN ELEGANT.
Canes for walking with resistant tips

 

WANDELSTOK EDEL GEMAAKT VAN CARBON: DE LICHTSTE WANDELSTOK TER WERELD, MODERN EN ELEGANT.

• Na jaren van onderzoek heeft INDESmed eindelijk de lichtste wandelstok ter wereld ontwikkeld, een wandelstok gemaakt van aantrekkelijk, gevlochten koolstofvezel die slechts 150 gram weegt.
De nieuwe INDESmed wandelstok is een bijzonder moderne en modieuze wandelstok met een ergonomische, siliconen gewatteerde handgreep die het gebruik ervan uiterst comfortabel maakt.

• 
De exclusieve, licht ovale gebogen koolstofvezel paal zorgt voor een optimale lastverdeling, die samen met de ergonomische handgreep zorgt voor een juiste handpositie en polspijn voorkomt.

• 
De capsules (doppen) van de wandelstok zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling, wat zowel de veiligheid (extreme slipweerstand) als het comfort bij het gebruik van de wandelstok verder verhoogt.

• 
Deze elegante wandelstok is niet alleen van hoge kwaliteit en functioneel, maar ook stijlvol en chic. Goed ontwerp en esthetiek zijn belangrijke aspecten die van invloed zijn op het welzijn van de gebruiker. Als de visuele indruk een ander belangrijk criterium voor u is, dan is dit de juiste wandelstok voor u.

• 
Koolstofvezel is een wondermateriaal. Maar goedkoop is de productie niet. De eigenschappen van koolstofvezel zorgen voor een revolutie in de industrie: de mate van hardheid (stabiliteit en treksterkte) is sterker dan staal; Hun gewicht is lichter dan aluminium; Corrosiebestendigheid is beter dan roestvrij staal.

• 
Bij INDESmed kun je een wandelstok kopen die voldoet aan hoge eisen aan lichtheid, stabiliteit en smaak.

HOE KIES IK DE JUISTE MAAT

• De beschikbare standaardafmetingen zijn ontwikkeld voor optimale ergonomie en comfort. Elke aangeboden maat past op een corresponderende lichaamsgrootte.  Op verzoek kunnen we uw persoonlijke wandelstokken aanpassen aan uw individuele optimale hoogte - zonder extra kosten! Geef bij het bestellen gewoon de gewenste lengte aan.

Aanbevolen maat volgens de lichaam lengte
XL     185 cm / 195 cm  [ hoogte 98  cm ]
  L     175 cm / 185 cm  [ hoogte  88 cm ]
 M     165 cm / 175 cm  [ hoogte  83 cm ]

  S     155 cm / 165  cm  [ hoogte  78 cm ]

Gewicht: 150 gr
Belasting: 200 kg

© 2019 - 2024 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel