INDESmed wandelstokken

Artikelnummer: indes 0011
Artikel 1 van 7 Volgende
€ 67,95 (inclusief btw)

LEVERTIJD 2 - 5 WERKDAGEN 

VROLIJK WANDELSTOKKEN GEMAAKT VAN LICHT LUCHTVAARTALUMINIUM de wandelstok is geschikt voor personen tot 140 kg.
Wandelstokken met een ergonomisch handgreep van hypoallergene siliconen voor maximaal comfort. Wandelstok gemaakt van state-of-the-art aeronautisch aluminium in een uniek ontwerp en kleur 
De unieke ovale en gebogen structuur zorgt voor een perfecte belasting overdracht en de ergonomische handgreep zorgt voor een juiste positie van de hand, waardoor pijn in de pols van de gebruiker wordt vermeden. 
Deze wandelstokken van aeronautisch aluminium zijn licht en leuk. Het geschatte gewicht, volgens de grootte, is ongeveer 250 gr. De ergonomische eigenschappen zijn precies hetzelfde als onze koolstofvezel orthopedische stokken, maar met iets meer gewicht. Alle reserveonderdelen zijn compatibel met wandelstokken van koolstofvezel [ carbon ]. 
 
De kleur van de siliconen handgreep kan worden gekozen bij het plaatsen van de bestelling, U kunt ook de kleur van de capsule [ondersteuning rubber dop] kiezen die we beschikbaar hebben in zwart, paars of oranje. 
 Je kunt spelen met de verschillende kleuren covers en capsule afhankelijk van de omgeving waarin je gaat bewegen. Elegant zwart, gedistingeerd grijs, modern oranje en feestelijk paars. 

De ovale boogvorm van de stok en de resulterende hoek van de handgreep zorgen ervoor dat de pols op natuurlijke wijze kan worden vastgehouden en de klassieke peesontsteking wordt voorkomen.

• U kunt kiezen uit vier trendy kleuren voor de wandelstok. De siliconen hoezen van de handgrepen de einddoppen kunnen ook in verschillende kleuren zijn. Combineer je onderdelen samen zodat je wandelstok er modern en levendig uitziet. 

We raden aan om gelijk reserve capsules te bestellen bij het bestellen van wandelstok.

Met INDESmed koop je een wandelstok die aan hoge eisen voldoet qua lichtheid, stabiliteit en smaak.

Extra informatie details.

HOE KIES IK DE JUISTE MAAT

De beschikbare standaardafmetingen zijn ontwikkeld voor optimale ergonomie en comfort. . Raadpleeg de onderstaande tabel voor de optimale lengte van de wandelstok. Als u al een wandelstok gebruikt, kunt u ook eenvoudig de optimale lengte op uw huidige steun meten, zoals te zien is in de afbeelding rechts. Als alternatief kunt u de afstand tussen de vloer en uw pols meten. Ga gewoon in een ontspannen houding staan ​​en laat uw armen met ontspannen schouders naar beneden vallen - de afstand tussen uw polsen en de vloer komt overeen met de optimale lengte (hoogte) in de tafel. Op verzoek kunnen we uw persoonlijke wandelstokken aanpassen aan uw individuele optimale hoogte - zonder extra kosten! Geef bij het bestellen gewoon de gewenste lengte aan
Aanbevolen maat volgens de lichaam lengte
XL     185 cm / 195 cm  [ hoogte 98  cm ]
  L     175 cm / 185 cm  [ hoogte  88 cm ]
 M     165 cm / 175 cm  [ hoogte  83 cm ]

  S     155 cm / 165  cm  [ hoogte  78 cm ]

 

Technische details.

■  Lengte wandelstok maakt u keuze

■  Gemaakt van licht aeronautisch aluminium

■  De wandelstok is geschikt voor personen tot 140 kg.

■  Gewicht  ca 250 gram. 

■ Accesoires naar keuze uit verschillende keuren [ handgreep en dop ]

 

© 2019 - 2023 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel