100 % CARBON WANDELSTOK voor personen tot 200 kg

Artikelnummer: INDES0008
Artikel 8 van 8
€ 195,00 (inclusief btw)

Wandelstok INDESmed  geschikt voor personen tot 200 kg.
WANDELSTOK GEMAAKT VAN 100 % CARBON: DE LICHTSTE WANDELSTOK TER WERELD, MODERN EN ELEGANT. 150 gram.     Levertijd 3 - 7 dagen

WANDELSTOK  GEMAAKT VAN 100 % CARBON: Belastbaar tot 200 kg.
DE LICHTSTE WANDELSTOK TER WERELD, MODERN EN ELEGANT
.


Na jaren van onderzoek heeft INDESmed eindelijk de lichtste wandelstok ter wereld ontwikkeld, een wandelstok gemaakt van aantrekkelijk, gevlochten koolstofvezel die slechts 150 gram weegt.

De nieuwe INDESmed wandelstok is een bijzonder moderne en modieuze wandelstok met een ergonomische, siliconen gewatteerde handgreep die het gebruik ervan uiterst comfortabel maakt.
Wandelstok carbon noble - Vier kleuren om uit te kiezen voor onze ergonomische handgrepen

ERGONOMISCHE ZACHTE HANDGREEP VOOR PERFECT GEBRUIKSGEMAK
De ingenieurs van INDESmed hebben met elk detail rekening gehouden bij het ontwerpen van deze wandelstokken. De handgreep is een belangrijk onderdeel van de loophulpmiddel. Veel van de ongemakken veroorzaakt door het gebruik van wandelstokken worden veroorzaakt door een niet-gebruiksvriendelijk handgreep.

De ergonomische handgrepen van INDESmed bieden het perfecte ontwerp voor een goed verdeeld ondersteuningsoppervlak, garanderen een natuurlijke polspositie en zijn bovendien voorzien met een hypoallergene soft-touch siliconencoating die het gebruik van onze wandelstokken tot een plezier maakt.

De exclusieve, licht ovale gebogen koolstofvezel [ carbon ] steel zorgt voor een optimale lastverdeling, die samen met de ergonomische handgreep zorgt voor een juiste handpositie en polspijn voorkomt.

De capsules (pluggen) van de wandelstok zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling, wat zowel de veiligheid (extreme slipweerstand) als het comfort bij het gebruik van de wandelstok verder verhoogt.
Wandelstok carbon noble - Accessoires - Antislip capsules in vier bijpassende kleuren

Deze elegante wandelstok is niet alleen van hoge kwaliteit en functioneel, maar ook stijlvol en chic. Goed ontwerp en esthetiek zijn belangrijke aspecten die van invloed zijn op het welzijn van de gebruiker. Als de visuele indruk een ander belangrijk criterium voor u is, dan is dit de juiste wandelstok voor u.

Koolstofvezel [ carbon ] is een wondermateriaal. Maar goedkoop is de productie niet. De eigenschappen van koolstofvezel zorgen voor een revolutie in de industrie: de mate van hardheid (stabiliteit en treksterkte) is sterker dan staal; Hun gewicht is lichter dan aluminium; Corrosiebestendigheid is beter dan roestvrij staal.

Bij INDESmed kun je een wandelstok kopen die voldoet aan hoge eisen aan lichtheid, stabiliteit en smaak.

WANDELSTOK OF ENKELE KRUK?


Wandelstokken worden vooral gebruikt om de stabiliteit tijdens het lopen en staan te verhogen en om in één stap een klein deel van het gewicht op te nemen. Hoewel tot 50% van het totale gewicht veilig kan worden ondersteund met een wandelstok, wordt dit niet aanbevolen voor een wandelstok vanwege het gebrek aan armgeleiding. Als vuistregel adviseren wij daarom een kruk in plaats van een wandelstok zodra meer dan 10% van het lichaamsgewicht van de wandelaar ondersteund moet worden.

STEL DE WANDELSTOK CORRECT IN


De INDESmed wandelstokken kunnen eenvoudig met de hoogste precisie in hoogte worden versteld.
Het enige wat je hoeft te doen is de schroef op het handvat los te draaien, op de optimale hoogte voor je lichaamsmaat te brengen en de schroef weer vast te draaien.
De afstelling gebeurt door het handvat oneindig langs de buis te bewegen en is dus absoluut precies.

HOE KIES IK DE JUISTE MAAT

De beschikbare standaardafmetingen zijn ontwikkeld voor optimale ergonomie en comfort. . Raadpleeg de onderstaande tabel voor de optimale lengte van de wandelstok. Als u al een wandelstok gebruikt, kunt u ook eenvoudig de optimale lengte op uw huidige steun meten, zoals te zien is in de afbeelding rechts. Als alternatief kunt u de afstand tussen de vloer en uw pols meten. Ga gewoon in een ontspannen houding staan ​​en laat uw armen met ontspannen schouders naar beneden vallen - de afstand tussen uw polsen en de vloer komt overeen met de optimale lengte (hoogte) in de tafel. Op verzoek kunnen we uw persoonlijke wandelstokken aanpassen aan uw individuele optimale hoogte - zonder extra kosten! Geef bij het bestellen gewoon de gewenste lengte aan
Aanbevolen maat volgens de lichaam lengte
XL     185 cm / 195 cm  [ hoogte 98  cm ]
  L     175 cm / 185 cm  [ hoogte  88 cm ]
 M     165 cm / 175 cm  [ hoogte  83 cm ]

  S     155 cm / 165  cm  [ hoogte  78 cm ]

 

Technische details.

■  Lengte wandelstok 98 cm deze kunt u ook zelf op maat maken door er aan de onderzijde met een ijzerzaag er een stukje af te zagen. 

■ U kunt deze ook op maat bestellen of wilt u nog een grotere maat dan 98 cm neem dan contact met ons op.

■  Gemaakt van koolstof [ carbon ]

■  De wandelstok is geschikt voor personen tot 200 kg.

■  Gewicht  ca 140 gram. 

■ Accesoires naar keuze uit verschillende keuren [ handgreep en dop ]

■  De INDESmed wandelstokken kunnen eenvoudig met de hoogste precisie in hoogte worden versteld.
Het enige wat je hoeft te doen is de schroef op de handgreep los te draaien, op de optimale hoogte voor je lichaamsmaat te brengen en de schroef weer vast te draaien.
De afstelling gebeurt door de handgreep oneindig langs de buis te bewegen en is dus absoluut precies.

■  Als u al een wandelstok gebruikt, kunt u ook eenvoudig de optimale lengte op uw huidige ondersteuning meten en deze overnemen

© 2019 - 2024 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel