INDESmed ERGONOMISCHE KRUKKEN

INDESmed ERGONOMISCHE KRUKKEN

Onderarm krukken van INDESmed zijn het meest geavanceerd
in  ergonomie, afstelling, lichtgewicht en veerkracht.

Traploze fijnafstelling, ergonomische handgrepen en gepatenteerd ontwerp maken een perfecte, natuurlijke lichaamsaanpassing mogelijk en vermijden zo pijn in gewrichten, schouders of rug.

De lichtste krukken ter wereld zijn gemaakt van carbon en zijn van hogere kwaliteit dan elk ander type kruk. Koolstofvezel zijn licht in gewicht , super sterk en schokabsorptie bij elke stap.

De aluminium krukken van vliegtuigen hebben dezelfde unieke, ergonomische eigenschappen als de carbon onderarm krukken en zijn verkrijgbaar in vier moderne, vrolijke kleuren. 

Unterarmgehstütze aus Flugzeug-Aluminium - perfekte stufenlose Feineinstellung

EENVOUDIGE MONTAGE - EENVOUDIGE AANPASSING - CONTINU AANPASBAAR


De INDESmed aluminium onderarmkrukken bestaan ​​uit vier delen: steunbuis van vliegtuigaluminium, ergonomische handgreep, armmanchet en capsules.

De vier onderdelen zijn eenvoudig te monteren door het handvat en de armmanchet langs de steunbuis te schuiven en de capsules aan het uiteinde te schuiven.
Het handvat en de armmanchet zijn tot op de millimeter nauwkeurig af te stellen doordat deze componenten omhoog of omlaag worden geduwd. Op deze manier kunnen de onderarm krukken perfect worden aangepast aan elke anatomie.

Conventionele onderarmkrukken zijn ook in hoogte verstelbaar, maar met een gatenstelsel dat slechts geleidelijk kan worden aangepast. 

 

Sorteer op
  • Ergonomische onderarm- kruk INDESmed
    Ergonomische onderarm- kruk INDESmed

    Gekleurde krukken in geanodiseerd vliegtuig aluminium

    KLAPBARE ARM-MANCHET

    De gekleurde krukken in geanodiseerd aluminium behouden de gebogen en ovale structuur en ze zijn beschikbaar in vier ongelooflijke matte kleuren, zodat…

© 2019 - 2022 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel