GEMSE WANDERSTAB

Stijlvol & Ingenieus  -  Eigenzinnig & Functioneel

Als sportartribuut of wandelstok is hij een eigentijdse metgezel van elke leeftijdsgroep.

De stok voelt heel fijn aan. Er zit een mooie duimrust op, hij is licht, ligt zijdezacht in de hand en veert een klein beetje mee.
 

Wandelen met wandelstok lijkt op het eerste gezicht overbodig. Als je jong en vitaal bent is het logisch te denken dat je kunt wandelen zonder dat je hier wandelstok voor nodig hebt.

Maar bij stevige, lange wandeling zijn wandelstokken super praktisch en zorgen ze voor de nodigde ondersteuning.
Met wandelstok kom je gemakkelijker in een gelijkmatig wandelritme. Daarnaast zorgen deze voor evenwicht en balans. Dit is belangrijk als je bijvoorbeeld met een zware rugzak loopt.

De Gemse wanderstab is een elegante en stabiele wandelstok die zijn gelijke niet kent,  een product dat eind maakt met het stoffige clichés van wandelen met een stok.

Het is een hightech houtproduct met de elegantie en de charme van een handgemaakt product met een geavanceerde ergonomie en innovatieve functionaliteit.
De speciale vorm samen met de composietconstructie van hout en celrubber zorgt voor uitzonderlijke flexibiliteit en verhoogde stabiliteit met een sensationeel gewicht van ongeveer 300 gram.

Handgemaakt uit hoogwaardig hout, heeft een flexibele, veerkrachtige kern is samengesteld uit verschillende lagen, de middelste is neopreen, wat gelijk het lage gewicht verklaard.  

Met de ergonomisch gevormde, extra lange greep voor de hand en het lage gewicht kan de wandelstok ook heel goed als loophulpmiddel worden gebruikt. De Gemse is beschikbaar op basis van de lichaamsgrootte in 3 verschillende lengtes en vier houtvarianten. Een schroefvoet beschermt het hout. Optioneel zijn een verzorging set, een etui en een lederen polsband beschikbaar.

Sorteer op
  • GEMSE WANDERSTAB
    GEMSE WANDERSTAB

    Stijlvol & Ingenieus - Eigenzinnig & Functioneel

    Als sportartribuut of wandelstok is hij een eigentijdse metgezel van elke leeftijdsgroep.
    De stok voelt heel fijn aan. Er zit een mooie duimrust op, hij is licht, ligt zijdezacht…

© 2019 - 2022 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel