INDESmed Wandelstokken

https://www.wandelstok-wandelstokken.nl
Wandelstokken van  INDESMED
Bij INDESmed vind je nu de juiste wandelstok voor jou, gemaakt van moderne, hoogwaardige maar ook functionele materialen.

Ultralichte wandelstokken van carbon, wandelstokken voor senioren, felgekleurde wandelstokken van vliegtuigaluminium, wandelstokken met telescopische verstelling en wandelstokken met dubbele handgrepen, beide van carbon en daardoor extra licht.

Al deze wandelstokken bieden u:
- nobel, elegant, modern en vrolijk ontwerp
- ergonomische handgrepen die traploos in hoogte verstelbaar zijn tot op de millimeter
- hoogste veerkracht

Ontdek waarom INDESmed de wereldwijde benchmark is voor verstelbare wandelstokken gemaakt van carbon en aluminium.

Voor het kopen van een lichtgewicht wandelstok bent u bij INDESmed aan het juiste adres.


DE WANDELSTOK, EEN BETROUWBARE WANDELHULP BIJ HET LOPEN EN WANDELEN
De wandelstok is een van de meest gebruikte hulpmiddelen bij het lopen. Het maakt het mogelijk om een ​​deel van het lichaamsgewicht te ondersteunen, wat veiligheid en zelfvertrouwen geeft en het gemakkelijker maakt voor de persoon om zelfstandig te lopen.

Wandelstokken worden ook gebruikt wanneer u een beschadigd of pijnlijk gewricht wilt ontlasten of verlichten. Het is belangrijk om de wandelstok correct te gebruiken. Draag in dat geval de wandelstok, tenzij anders vermeld, aan de andere kant van het aangedane been.

Het is belangrijk om de hoogte van de stick precies af te stemmen op de persoon die hem gaat gebruiken. De INDESmed wandelstokken zijn hier onverslaanbaar, want dankzij hun traploze millimetrische afstelling krijg je altijd de perfecte aanpassing aan je lichaamshouding.

Sorteer op
© 2019 - 2022 wandelstokspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel